IRP NORDICIN TEAMIN 2024 VUODEN ALUN KUULUMISIA!

IRPNordic BMW N52B30 ralliauto. Moottorissa N52B30 takomännät ja takokiertokanget. Takomäntäsarja ja -kiertokankisarja ItalianRP:n valmistamia.

Vuosi 2024 on lähtenyt mainiosti käyntiin!

Saimme auton ajoissa valmiiksi ja kauden 2024 ensimmäisen kilpailun ajoimme Jämsässä tammikuun lopussa. Kyseessä oli F-cupin 2024 kauden ensimmäinen osakilpailu. Olemme päättäneet tällä kaudella kiertää mahdollisimman monta F-cupin kilpailua, sillä nyt F-cupilla on myös senioreissa nuottiluokka. Tästä olemme hyvin iloisia, sillä tätä uudistusta olemme odottaneet pitkään ja hartaasti. Lisäksi ajatuksena on osallistua muutamiin muihin kilpailuihin sekä sprintteihin.

Haluatko oululaisen rallikartturin maailmankartalle?

IRP Nordicin Team sai viime vuonna vahvistusta, kun Aino Riipistä puraisi rallikärpänen oikein kunnolla, hänen päästyään Henrik Salon kartturiksi Tornio-ralleihin. Ainolla on haavena päästä yhdeksi maailman parhaaksi naiskartturiksi ja IRP:n team haluaa olla tukemassa Ainon matkaa.

Jotta tämä olisi mahdollista Aino tarvitsee lisää yhteistyökumppaneita. IRP:n nettikaupassa on myynnissä meidän ralliautoon liimattavia tarroja, joilla tuetaan Ainon uraa tähteyteen. Tarroihin tilaaja saa valitsemansa tekstin esim. oman nimen, yrityksen logon tai muun lyhyen tekstin.

Haluatko sinä olla mukana luomassa tulevaisuuden tähteä?

Alla olevasta linkistä pääset lukemaan Ainon tarinan sekä tutustumaan / tilaamaan tarroja valitsemallasi tekstillä meidän ralliautoon: https://irpnordic.com/aino-tahteyteen/

Tänä vuonna Salo ja Riipinen kiertävät yhdessä F-cupin kisoja sekä Hamun ralleja. Tarkoituksena olisi saada Ainolle mahdollisimman paljon kilometrejä ralliauton kyydissä.

Terveisin IRP Nordicin Team, Hanna

 

IRP NORDIC VIE MOOTTORIURHEILUN UUDELLE TASOLLE LAADUKKAILLA TUOTTEILLA!

IRP NORDICIN nimikkotuotteet valmistetaan Italian RP:n omalla tehtaalla Italiassa. Tuotteitamme ovat takomännät ja -kiertokanget sekä kytkimet. Tuotteemme tarjoavat moottori- ja voimansiirtoratkaisuja sekä komponentteja moottoriurheilun korkeiden vaatimusten täyttämiseksi sekä suorituskyvyn parantamiseksi. Moottorinosien lisäksi miellä on laaja valikoima tuotteita moottoriurheilun ystäville. IRP Nordicin tavoitteena on olla asiakkaidemme ensisijainen ja monipuolinen yhteistyökumppani, johon voi aina luottaa.

LAADUKKAAT MOOTTORIN OSAT:
MÄNNÄT – KANGET – KYTKIMET – HARMONIC BALANCER – KAMPIAKSELIN JA JAKOPÄÄN STOPPERI
www.irpnordic.com