IRPNORDIC.COM on erikoistunut kilpa-autojen osiin ja -tarvikkeisiin!

IRPNordic BMW N52B30 ralliauto. Moottorissa N52B30 takomännät ja takokiertokanget. Takomäntäsarja ja -kiertokankisarja ItalianRP:n valmistamia.

Bmw vapaasti hengittävät moottorit yli 400hp ja turbot 1500hp. Myös muut merkit optimaalisilla maksimitehoilla.

Tarjoamme moottori- ja voimansiirtoratkaisuja sekä komponentteja korkean suorituskyvyn parantamiseksi. 

Toimimme yhteistyössä erilaisten maailmankuulujen moottoriurheiluosien valmistajien kanssa, joiden tuotteet ovat ylittäneet ankarat laatuvaatimuksemme. Tiimillämme on yli 35 vuoden kokemus eurooppalaisista kilpa-autoista ja suorituskyvyn virittämisestä.

IRPNORDIC.COM on hyväksynyt ItalianRP tehtaan strategian.

Strategia tukee mm. tuotteiden kestoa ja soveltuvuutta eri moottoriurheilun osa-alueille, joissa lujuus, lämpötila ja paino ovat kaikki tärkeitä osa-alueita tuotanto- sekä suunnitteluprosessiamme. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme ensisijainen ja monipuolinen yhteistyökumppani johon voi aina luottaa, tilanteessa kuin tilantesssa. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä yhteistössä tehtaan sekä asiakkaidemme kanssa. Testaamme tuotteitamme jatkuvasti ympäri maailmaa, eri olosuhteissa ja luomme uusi ratkaisuja, joilla pyrimme tuotteiden kestävyyteen kustannustehokkuudesta tinkimättä.

Moottoriurheilu vaatii ainutlaatuisen lähestymistavan materiaalien soveltuvuudessa.

Italialaisen tehtaamme moottoriurheilumetallit erottautuvat kestoltaan muista merkittävästi ja tuotteet valmistetaan korkeimmalla mahdollisella laadulla. Tämä erottaa  tuotteemme muista mm. kestävyydellään, laadukkuudellaan, yhdistettettynä kilpailukykyisiin hintoihiin. Nämä monen muun asian kanssa tekevät meistä yhden parhaista mäntä- ja kiertokankitoimittajista Suomen markkinoille ja takuuvarmasti loistavan yhteistyökumppanin juuri sinulle moottoriurheilun ystävälle.

Motorsport harrastajien ympärillä on menossa murros, pandemian riskit lisäävät lajin yllätyksellisyyttä ja sillä saattaa olla merkittäviä vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan. Motorsportin harrastaminen saattaa vaikeutua kustannuksien sekä muiden tekijöiden vuoksi ja tämän mm.  takia pyrimme omalta osaltamme avoimeen hinnoitteluun, räätälöimään tuotteemme jokaisen asiakkaamme tarpeeseen ja olemaan apunasi aina tarvittaessa.

Otamme mielellämme haasteita vastaan ja luomme mielellämme pitkäaikaisia kumppanuuksia moottoriurheiluharrastajien kanssa.

Haluamme olla monelle kanava ns. ” yhden luukun periaatteella” – kasvatamme varastoa ja pyrimme olemaan nopea ja luotettava.   Toimimme useiden kotimaisten merkittävien moottoriosaajien kanssa yhteistyössä. Olemme avoimia palvelemaan, olemaan luotettava pitkäaikainen kumppani, jonka kanssa luodaan edellytykset kannaltasi parhaaseen lopputulokseen.

Valikoimassamme on runsaasti eri automerkkeihin soveltuvia tuotteita, laajennamme myyntivalikoimaamme  jatkuvasti ja pyrimme vastaamaan kysyntään hyvällä perusvarastolla.

Käy tutustumassa tuotteisiimme verkkokaupassamme!

Kommentit kirjoitukseen “IRPNORDIC.COM on erikoistunut kilpa-autojen osiin ja -tarvikkeisiin!

  1. Michael Richardson kommentoi:

    I’ve been browsing online greater than 3 hours as of late, yet
    I never discovered any attention-grabbing article like yours.
    It is beautiful worth enough for me. In my view,
    if all webmasters and bloggers made good content material as you probably did, the web can be a lot more useful than ever before.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *