JARESKO RALLI OULUN SEUDULLA 15.6.2024

IRPNordic BMW N52B30 ralliauto. Moottorissa N52B30 takomännät ja takokiertokanget. Takomäntäsarja ja -kiertokankisarja ItalianRP:n valmistamia.

PRO RACE JÄRJESTÄÄ RALLIN OULUN SEUDULLA!

Jaresko Ralli järjestetään 15.6.2024 Oulun seudulla. Rallin lähtö on Oulun eteläpuolelta ja maali Oulussa. Erikoiskokeita on yhteensä 5kpl ja niiden yhteenlaskettu pituus on noin 52km. Reitin kokonaispituus on noin 200km siirtymät mukaan luettuina. Reitti kulkee Siikajoella, Limingassa, Lumijoella, Kempeleessä ja Oulussa.

Pro Race ry

On järjestämässä toista kertaa peräkkäin kesärallin Oulun seudulla. Viime vuonna Pro Race järjesti ensimmäistä kertaa koko pitkän kesärallin, ennen sitä on järjestetty sprinttejä kesällä ja talvella. IRP Nordic oli viime vuonna mukana luomassa hienoa rallitapahtumaa. Tämän vuoksi olemme mukana myös tänä vuonna. Erityisen innoissamme olemme siitä, että ralli ulottuu tänä vuonna Ouluun ja maali on myös Oulussa.

Viime vuoden ralli sujui hyvin, ainoa miinus oli huono sää, jonka vuoksi katsojia oli vähemmän kuin normaalisti. Kovan sateen vuoksi tiet pehmenivät ja  menivät huonoon kuntoon. Onneksi meillä oli mahtavia yhteistyökumppaneita, jotka auttoivat meitä kunnostamaan tiet entistä ehommiksi.

Tämän vuoden ralliin tilaamme paremman sään 😉.

Tule yhteistyökumppaniksi ja tehdään hieno tapahtuma yhdessä Oulun seudulle!

Tehdään yhdessä ikimuistoinen tapahtuma, joka tuo matkailutuloja Oulun seudulle noin 1,5milj. Viime vuonna ralliin osallistui 155 autokuntaa ja odotamme vähintään samaa määrää tälle vuodelle. Yrityksillä on mahtava mahdollisuus osallistua rallin järjestämiseen hankkimalla markkinointi yhteistyöpaketteja. Mainokset tavoittavat ihmisiä rallin lisäksi sosiaalisessa mediassa, YouTube näkyvyys oli viime vuonna 400 000 katselukertaa + muiden somejulkaisujen tuottama näkyvyys. Reittikartta jaetaan kaikille rallissa kilpaileville autokunnille, järjestäjille, vapaaehtoisille sekä katsojille (jotka ovat ostaneet rallipassin).

Haluaisiko teidän yrityksesi tulla rallien yhteistyökumppaniksi?

Meillä on muutamia erilaisia yhteistyöpaketteja, ole yhteydessä ja katsotaan teille sopiva paketti.

Pekka Salo, +358 500 683 101, ps@aliner.fi Hanna Häkkinen, +358 400 683 101, hanna@aliner.fi

Etsimme autourheilusta kiinnostuneita henkilöitä, erikoiskokeiden järjestelytehtäviin!

Tehtävät ovat hyvin monimuotoisia: ajanotto, lähetys, maali ja sulku tehtäviä. Lähes kaikissa tehtävissä pääset seuraamaan rallia aitiopaikalta. Rallin järjestelytehtäviin tarvitaan noin 250 henkilöä. Tule viettämään kanssamme mielenkiintoinen rallipäivä lauantaina 15.6.2024. Jokainen rallin järjestämiseen osallistuva henkilö on meille tärkeä. Olet sitten yksittäinen henkilö tai sinulla on jokin ryhmä / joukkue. Ole yhteydessä: Pekka Salo 0500 683 101 Tommi Korhonen 040 522 2661


IRP Nordic / Aliner Oy on mukana järjestämässä tapahtumaa

Me IRP NORDICILLA pidämme suuressa arvossa sitä, että Oulun seudulle järjestetään hieno rallitapahtuma ja sen vuoksi olemme mukana järjestämässä. Autamme saamaan hienot reitit / erikoiskokeet ralliin, löytämään yhteistyökumppaneita, sekä autamme käytännön järjestelyissä, jotta tämän tapahtuman järjestäminen on mahdollista. Viime vuonna menossa mukana oli mahtavia yhteistyökumppaneita, jotka auttoivat meitä rahallisesti, osa antoi työpanostaan / osaamistaan sekä saimme myös mahtavia tuotteita ralliin palkinnoiksi. Tottakai tarvitsemme riihikuivaa, mutta myös muunlaiset yhteistyöt otetaan huomioon.

Kerro kommenttikentässä, miten sinä osallistut ralliin:

 • Kilpailijana
 • Huoltojoukoissa
 • Toimitsijana
 • Katsojana
 • Yhteistyökumppanina
 • Etsin vielä omaa paikkaa
 • En osallistu

IRP Nordic on menossa mukana, kun olet rakentamassa / tuunaamassa ralliautoon moottoria tai virittämässä autoa.

Meiltä saat laadukkaita ja kestäviä moottorin osia, jotka parantavat moottorin suorituskykyä ja kestävyyttä sekä auttavat saamaan autosta paremmin tehot irti.


Hyvä Race moottori pitää sisällään:

Takomännät Italian RP, https://irpnordic.com/product-category/takomannat/
Kiertokanget Italian RP, https://irpnordic.com/product-category/kiertokanget/
Harmonic Balancer / Damper, https://irpnordic.com/product-category/trigger-wheels-harmonic-balancers/
Kampiakselin jakopään stopperi kiinteällä hammaspyörällä,
https://irpnordic.com/kauppa/kampiakselin-ja-jakopaan-napa-kiintealla-hammaspyoralla/BMW N54B30_N52B30/
Moottorin tiivisteet, https://irpnordic.com/product-category/muut-moottorin-osat/

Terveisin IRP Nordicin Team, Hanna

Kommentit kirjoitukseen “JARESKO RALLI OULUN SEUDULLA 15.6.2024

 1. Hantzoni kommentoi:

  Osallistun toimitsijana vaikken vielä tiedä, mitä tulen tekemään😁. Viime vuonna olin EK4 lähdössä kirjaamassa lähtöaikoja (sateella oli kiva istua autossa). Oli mukavaa, kun vieruskaverin kanssa läppä lensi. Tänä vuonna voisin kokeilla jotain muuta hommaa vaihtelun vuoksi😇.

 2. Jari Lusikka kommentoi:

  Viime vuonna sulkuhommissa pojan pojan kans ja samaan hommaa voidan tulla taas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *