IRP Nordic

Takomännät, kiertokanget, kampiakselin harmoniset vaimentimet sekä tasauspyörästönlukot

IRPNordic tarjoaa moottori- ja voimansiirtoratkaisuja sekä komponentteja moottoriurheilun korkeiden vaatimusten täyttämiseksi sekä suorituskyvyn parantamiseksi.

Keskitymme tuotteiden suunnittelusta aina tuotantoon saakka niiden kestoon ja soveltuvuuteen eri moottoriurheilun osa-alueilla, joissa mm. lujuus, lämmönkesto ja paino ovat osa-alueita jotka ovat avainasemassa asiakkaidemme menestyksessä. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme ensisijainen ja monipuolinen yhteistyökumppani johon voi aina luottaa, tilanteessa kuin tilantesssa.

MIKSI KANNATTAA VALITA MEIDÄT?

Mitä laadukkuuteen tulee, emme koskaan mene sieltä missä “aita on matalin”. Yhdistämällä parhaat materiaalit, vuosien kokemuksen, jatkuvan testauksen sekä huipputeknologiamme, varmistamme tuotteillemme parhaan mahdollisen kestävyyden sekä suorituskyvyn.

Kaikki osa-alueet tuotannossamme toimivat saman katon alla, aina materiaalien laadunvalvonnasta, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä valmiin tuotteen laadun varmistukseen. Kaikki käyttämämme materiaalit on 100% sertifioituja.

Kaikki tuotteet mitataan / tarkistetaan laserlaitteistolla

KIERTOKANGET

Kauttamme on saatavilla neljää erityyppistä kiertokankea lähes jokaiseen automerkkiin ja malliin sekä moottoriin. Valikoimastamme löytyy varmasti sopiva tuote jokaisen tarpeeseen, aina pienempien budjettien projekteista autourheilun ammattilaistasolle asti. Tuotesarjat ovat nimeltään Entry level, Silver Line, Golden Line ja Platinum Line. Kiertokankemme on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, joka täyttää myös esimerkiksi lentokoneteollisuuden sekä mm. aseteknologian käyttämien korkean vaatimustason standardit. Käytämme jokaisessa tuotannon vaiheessa ainoastaan parhaita materiaaleja ja jokainen tuote on suunniteltu ja valmistettu saman katon alla Italiassa. Edellä mainittujen seikkojen ansiosta voimme taata asiakkaillemme luotettavuutta, kestävyyttä sekä 100% asiakastyytyväisyyden.

TAKOMÄNNÄT

Mäntävalikoimamme on kiertokankien tapaan jaoteltu eri tuotesarjoihin. Tällä pyrimme varmistamaan, että pystymme varmasti vastaamaan kaikkien asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin. Takomäntiemme laadun takaa vuosien kokemus ja jatkuva testaus ympäri maailmaa eri olosuhteissa. Männät on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, joka kiertokankien tavoin täyttää myös esim. lentokoneteollisuuden sekä mm. aseteknologian korkeimmat laatut. Mäntiemme suunnittelussa käytämme vain alan parasta teknologiaa ja viimeimmän  sukupolven 5 Axes CNC-koneita. Käytämme tuotantolinjaltamme robottiteknologiaa joka täyttää mm. teollisuuden 4.0 vaatimustason

TUOTTEEMME ON TESTATTU YMPÄRI MAAILMAA

Tuotteitamme käytetään lähes joka puolella maailmaa. Tämä on todistanut niiden moitteettoman toimivuuden äärimäisissäkin olosuhteissa. Kaikkia tuotteitamme on käytetty esimerkiksi Arabiemiraattien +50c lämpötiloissa ja 90% kosteudessa, toisen ääripään ollessa Suomen kymmenien asteiden pakkaset. Vuosien varrella, ympäri maailmaa, eri olosuhteissa suoritetut testit takaavat tuotteidemme luotettavuuden ja toimivuuden missä päin maailmaa tahansa.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram