Why should you use high-quality forged pistons and connecting rods?

IRP nordic VAG ea888 takokiertokanki. Takokiertokanget, kiertokanget, kiertokankisarjat, takomännät, kytkimet, harmonic balancer ja muut osat moottoriurheiluun

Vw / Audi golden line takomännät ja kiertokanget. Tehonkesto yli 1000hp

Oletko päättänyt hankkia lisätehoa moottoriisi?

Jos vastasit kysymykseen myöntävästi, kannattaa siirtyä käyttämään IRPNordicin / ITALIAN RP takomäntiä ja -kiertokankia jotka on suunniteltu kestämään erittäin kovaa rasitusta. Meiltä saa tuotteita lähes jokaiseen moottoriin.

Takomäntien ja –kiertokankien etuna on suurempi tehon- sekä lämpötilojen kestävyys

Tuotteemme ovat suunniteltu koville rasituksille ja lämpötiloille.

Viritetyn moottorin täytyy täyttää useita vaatimuksia. Männät, männänrenkaat, männäntappi sekä kiertokanget altistuvat jatkuvasti erittäin kovalle rasitukselle. Siksi niihin kannattaa panostaa. Takomännät sekä kiertokanget kestävät huomattavasti kovempaa rasitusta sekä korkeampia lämpötiloja ja ne on erityisesti suunniteltu kilpa- ja tuningmoottoreihin.

Mihin seikkoihin kannattaa kiinnittää huomiota ostaessasi mäntiä ja kiertokankia?

Kun ostat mäntiä ja kiertokankia, luotettavuus on yksi erittäin olennainen tekijä. Takomäntämme ja kiertokankemme sopivat mm. erityisen hyvin parantamaan turbomoottoreiden suorituskykyä. Tuotteitamme käytetään turboissa ja vapaasti hengittävissä moottoreissa. Ostettaessa kannattaa varmistua että tuote on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja suunniteltu parantamaan moottorisi suorituskykyä kaikilla osa-alueilla. Kauttamme saatavat tuotteet on valmistettu juuri näitä vaatimuksia huomioon ottaen. Oikein valmistetut, laadukkaat takomännät ja kiertokanget ovat keveitä vaikka itse materiaali on tiheämpää kuin alkuperäiset tuotteet. Käytämme vain korkealaatuisia materiaaleja. Takomäntiä sekä kiertokankia käytetään usein moottoreissa joissa on yli 30% enemmän tehoa kuin alkuperäisissä. Turbottomissa moottoreissa jo pienikin tehon lisäys vaatii männän uuden suunnittelun korkeammalle puristussuhteelle ja paremman materiaalin myös kiertokankiin.

Yhteenvetona

Moottorin viritys on paljon muutakin kuin esimerkiksi pelkkää mäppäystä ja toimiva kokonaisuus vaatii että moottorin muiden osien, kuten mäntien, männärenkaiden, tappien ja kiertokanken laatuun ja kestävyyteen tulee kiinnittää erityistä huomiota. Kun ostat takomäntiä tai kiertokankia, oikeanlaisen tuotteen valitseminen on erittäin tärkeää. Kannattaa kerralla valita oikea tuote joka sopii autosi moottoriin sekä siihen mitä virityksellä tavoitellaan. Viritetetyn moottorin tulee kestää kovaa rasitusta, paineita ja kovia lämpötiloja jatkuvasti. Takomännät oikealla puristussuhteella ovat välttämättömiä kaikissa kilpailuluokissa, joissa moottorin tehoja on nostettu merkittävästi .

Useat eri moottorivelhot ovat hyväksyneet tuotteemme ja käyttävät niitä jatkuvasti.

Ota meihin yhteyttä ja käy tutustumassa tuotteisiimme tuotesivullamme.

Varastoimme esimerkiksi BMW S50B30, BMW M52B28, BMW N52B30, Mitsubishi Evo, Subaru EJ20, VW EA888, Honda K20 ja Opel Manta/Ascona 400 männät ja kanget useissa eri mitoissa.

One thought on “Miksi kannattaa käyttää korkealaatuisia takomäntiä ja kiertokankia?

  1. Pingback: MIKÄ ON MÄNNÄN TEHTÄVÄ MOOTTORISSA? MÄNNÄT OSA 1/2 - IRP Nordic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *